2014-02-01 09:55:41• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Sportolni hívják a csillagok

Napi horoszkóp február 1-jére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

El kell döntenie, hogy egy felkérésre milyen választ ad. Lehet ez munkával, vagy szerelemmel kapcsolatos felkérés. A mérlegelésnél, döntésnél azonban ne csak a saját érdekeire legyen tekintettel!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Pihenni, pihenni, pihenni! – a nagy népvezér ugyan nem pont így mondta, de önnek most mégis ez a „feladata”. Agyonhajszoltnak és összezavartnak érezheti magát. A sok változás önt viselte meg a legjobban. Most csend és nyugalom kell!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A családjában valamilyen különleges évforduló, vagy más esemény készül, ami többek jelenlétét igényli. Kisebb utazásra is sor kerülhet a mai napon evégből, de az is lehet, hogy a népes rokonság önnél tesz látogatást.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Különleges programra készül ma este: az egész napját az erre való készülődés köti le. Készüljön fel azonban minden eshetőségre: ha önnek kell mennie, akkor induljon jóval korábban! Váratlan akadály merülhet fel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Sportolni hívják önt a csillagok. A testén is érzi már, hogy több mozgásra lenne szüksége. Rosszabb esetben nemcsak érzi, de látja is. Még rosszabb, ha más is látja, és szóvá is teszi. Nem mondhatja jogtalannak. Irány az edzés!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Szétszórtabb és figyelmetlenebb a mai napon. Sajnos nemcsak a családja, de saját maga is a megszokott tökéletességet várná el megint magától. Pedig önnek is szüksége van egy kis álmodozásra. Még ha oda is kozmál az a leves.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Szeretne lezárni egy szakaszt az életében. Ám többféle módja van ennek a lezárásnak. Egy kapcsolatot is csak akkor kell végleg megszűntetnie, ha az nem alakítható át, ha az illető nem tud átmenni egy másik minőségbe.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ezt a hétvégét az élvezeteknek szenteli: jó ételekre, italokra, kikapcsolódásra vágyik. A legjobban teszi, ha egy wellness szálló felé veszi az irányt. Estére pedig legyen valami zeneszó is – ma erre van szüksége.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Nem igazán úgy alakul ez a hétvége, ahogy azt szerette volna. A párja persze nem veszi észre az ön elégedetlenségét: valószínűleg neki minden úgy felel meg, ahogy van. Eluralkodhat önön az az érzés, hogy egy szemétdomb tetején él.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ön általában szeret a háttérben maradni, és mégis irányítani. Most azonban fel kell adnia ezt a kényelmes pozícióját, ha továbbra is a kezében akarja tartani az irányítást. Meg kell mutatkoznia, s fel kell fednie a kártyáit is.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A múlt, amiről azt hitte, már rég a ködbe veszett, most újra előbukkanhat az életében. Lehet ez egy régi kapcsolat, vagy egy régi helyszín, esetleg hobbi, vagy munka is. Az érdeklődése is mintha a régi lenne. Még magát is meglepi.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ön igazán mestere a halogatásnak. Ha indián lenne, valószínűleg a Lassú Víz nevet kapná a keresztségben. Ma mégis össze kell kapnia magát. Gyors reagálás szükségességét, és kapkodást jeleznek mára a csillagok.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: